+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

Tømrer

Nybyg, tilbyg, renovering eller måske en ny terrasse? Hos K Weis’ tømrerafdeling i Herninge er vi vant til at lave solide og gennemtænkte løsninger indenfor tømrerarbejde. 
Her kan du læse mere om vores arbejde, og du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tømrerarbejde i hele jylland

Hvis du mangler en kompetent og professionel samarbejdspartner inden for tømrerfaget til at få gennemført dit næste byggeprojekt, skal du kontakte K Weis A/S. Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen, og så sætter vi en stor ære i at vores tømrersvende og lærlinge er motiveret og engageret i netop dit næste projekt!

nye bygge projekter? 

Vi løser alt fra de større opgaver i erhvervsmæssige sammenhænge til de mindre opgaver i private hjem.

Så står du og overvejer at komme i gang med et nyt byggeprojekt, er du meget velkommen til at tage fat på os.  Vi har ofte store erhvervsprojekter inde i vores tømrerafdeling, så hvis du vil være sikker påat få en samarbejdspartner og entreprenør, der går op i kvalitet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi rådgiver dig gerne både før, under og efter dit projekt – uanset størrelse på opgaven. Det gælder alt fra produktvalg til udfærdigelse af de rette løsningsforslag. Og du får selvfølgelig præsenteret de bedste kvalitetsprodukter, som vi altid kan stå inde for. 

Faglighed og kvalitet

Faglighed og kvalitet er nøgleordene for os, og derfor har vi kun individuelle løsninger. På den måde tager vi altid højde for kvind og vejr i dit område, når der skal bygges nyt eller bygges til udenfor. 

Vi lever nemlig også af at rådgive alle vores kunder, og der bliver der taget udgangspunkt i tømrernes store faglighed og erfaringsgrundlag. Så kan du blot nyde resultatet de næste mange år frem, og så tager vi os af selve arbejdet fra start til slut.

Hvad kan vi?

 

  • Tilbygninger
  • Nybyggeri
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Udskiftning af tag
  • Opsætning af lofter
  • Opsætning af forsatsvægge
  • Energi optimering

Vi overholder vores aftaler og sikrer at du får netop den løsning der er bedst for dig.

Vi har kvalificerede tømrersvende og lærlinge til rådighed til dit næste byggeprojekt! Vi står gerne til rådighed med gode råd og vejledning indenfor tømrerfaget.

Hos os er du sikker på at få en samarbejdspartner samt entreprenør, der har mange års erfaring i tømrerbranchen.

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button