+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

Murer

Vores murerafdeling sætter stor fokus på kvalitet og godt håndværk, der udover er det vigtigt for os at funktionaliteten er i top. Hos K Weis A/S går vi meget op i at rådgive og vejlede vores kunder i at vælge den rette løsning mange år frem.

Murerarbejde i Hele jylland

Du finder vores murerafdeling i Herning, hvor vi servicerer alle typer opgaver i hele landet for private og erhverv. Vores dygtige murersvende går meget op i, at du som kunde, får valgt de rette materialer og løsninger til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt, og derfor kan du regne med et godt og solidt resultat uanset om, vi skal hjælpe dig med nybyg, renovering eller flisearbejde.

 

Vi kan tilbyde

 Hos K Weis A/S løser alle tænkelige opgaver både for større offentlige projekter samt i private hjem inden for murerfaget. Vi udfører blandt andet:

  • Pudsning af vægge og facader
  • Klinker
  • Fugt sikring
  • Støbning af gulve
  • Nybyggeri
  • Tilbygninger
  • Muring af vægge mm. 

 

Vi sikrer, at alle krav overholdes i henhold til f.eks. vådrumssikring, da det er vigtigt, at du får et godt og holdbart resultat. Derfor går alle vores murere også meget op i at overholde alle gældende sikkerhedskrav og miljøkrav.

Valg af løsninger og produkter

Her tager i blandt andet også højde for vind og vejr forhold i netop dit område. Vi vejleder og rådgiver dig gerne inden for valg af produkter og materialer. Hos K Weis A/S går vi meget op i, at du får valgt den rette løsning første, så du kan nyde resultatet de næste mange år frem. 

Hvad står vi for?

Vi overholder vores aftaler og sikrer at du får netop den løsning der er bedst for dig.

Vi har kvalificerede murersvende og lærlinge til rådighed til dit næste byggeprojekt! Vi står gerne til rådighed med gode råd og vejledning indenfor netop dit næste projekt.

Hos os er du sikker på at få en samarbejdspartner samt entreprenør, der har mange års erfaring i murerbranchen.

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button