+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

ledige stillinger

Hos K Weis A/S er vi løbende på udkig efter nye medarbejdere i takt med, at vores forretning vokser sig større.
Her på siden får du et overblik over alle vores ledige stillinger. 

LEDIGE STILLINGER HOS K WEIS A/S

entreprenør i herning, entreprenør i sunds, entreprenør i ikast
BORE- OG SKÆREMONTØR
Vi søger en bore- og skæremontør, der er klar på at arbejde med hele paletten inden for diamantskæring, boring, polering, slibning samt reparationer. Er det dig? Så kontakt os i dag.

Tiltrædelse: hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: løbende
Stilling: fuldtid

entreprenør i herning, entreprenør i sunds, entreprenør i ikast

Erfaren maler

Vi søger en erfaren maler, der er klar på at arbejde med både inden- og udendørs projekter til erhverv samt private. Erfaring med malersprøjte og sandspartel opgaver er en stor fordel. 

Tiltrædelse: hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: løbende
Stilling: fuldtid

Om K Weis A/S

K Weis A/S er en entreprenørvirksomhed beliggende i Herning med ydelser inden for boring, skæring, betonreparation, tømrer, murer, maler og byggeservice. Med en vækst på +3000% i 2021 vandt K Weis ikke blot sin første gazelle, men også første pladsen som mest vækstende virksomhed i hele region Midtjylland. Vi ynder at udføre et detaljeorienteret stykke arbejde, og samtidig have det sjovt, når vi går på arbejde.

I skrivende stund har vi +70 ansatte og vi vokser fortsat. Vi stræber efter at give vores ansatte de bedste forhold at arbejde under, og gode loyale kollegaer. Vi holder os up-to-date på værktøj og maskiner, der kan være med til at lette de ansattes arbejde og skabe de helt rette detaljer for kunden. Vi dyrker sammenholdet – for os er det altafgørende, at alle ansatte trives i deres arbejdsliv. Det tror vi på, giver det bedste resultat i sidste ende.

En grønnere entreprenør

I K Weis A/S har vi siden 2023 arbejdet med et øget fokus på grøn omstilling. Det er et fokus, som vi forsøger at praktisere i alle virksomhedens afdelinger på forskellige måder. Vi tager aktivt ansvar for det aftryk, vi sætter i verdenen, og forsøger at følge FN’s 17 verdensmål.

Her ser du et par konkrete eksempler på, hvordan vi arbejder med grøn omstilling i K Weis A/S:

Valg og indkøb af materialer
Vi er ekstra opmærksomme på certificeringer, levering og produktion, når vi indkøber materialer og varer.

Affaldssortering
I løbet af 2023 udvidede vi vores typer af affaldscontainere med +10, så vores sorteringsarbejde nu er mere grundigt og miljøbevidst. Det betyder også, at vi nu kan dokumentere hele vores affaldsvej. 

Begrænsning af spildmaterialer
Vi indkøber ikke til et stort, overflødigt lager. Vi handler materialer til de enkelte opgaver, og hvis der er rester tilbage, bringer vi det med til hovedkontoret – så det kan bruges til næste opgave, hvor det giver mening.

Diversitet i medarbejderstab
I K Weis A/S er der bestemt plads til forskelligheder og mangfoldighed. Vi er bredt repræsenteret både på køn, alder, etnicitet, uddannelsesniveau, ansatte med specielle hensyn mm. Desuden har vi lærlinge i samtlige afdelinger.

Transport
Vi har mange projekter rundt omkring i landet, så det er afgørende for os, at vores biler ikke kører unødvendigt langt på vejene. Derfor sender vi, så vidt det er muligt, altid folk ud til de projekter, der rent geografisk er nærmest.

Ovenstående er blot et udpluk af vores daglige fokus på at passe endnu bedre på miljøet, og vi er slet ikke i mål endnu. Så vi arbejder fortsat på at blive endnu klogere og dygtigere på området.

Så når du vælger K Weis A/S som din entreprenør, vælger du også en lidt grønnere samvittighed.

Call Now Button