+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

ledige stillinger

Hos K Weis A/S er vi løbende på udkig efter nye medarbejdere i takt med, at vores forretning vokser sig større.
Her på siden får du et overblik over alle vores ledige stillinger. 

LEDIGE STILLINGER HOS K WEIS A/S

entreprenør i herning, entreprenør i sunds, entreprenør i ikast
BORE- OG SKÆREMONTØR
Vi søger en bore- og skæremontør, der er klar på at arbejde med hele paletten inden for diamantskæring, boring, polering, slibning samt reparationer. Er det dig? Så kontakt os i dag.

Tiltrædelse: hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: løbende
Stilling: fuldtid

Om K Weis A/S

K Weis A/S er en entreprenørvirksomhed beliggende i Herning med ydelser inden for boring, skæring, betonreparation, tømrer, murer, maler og byggeservice. Med en vækst på +3000% i 2021 vandt K Weis ikke blot sin første gazelle, men også første pladsen som mest vækstende virksomhed i hele region Midtjylland. Vi ynder at udføre et detaljeorienteret stykke arbejde, og samtidig have det sjovt, når vi går på arbejde.

I skrivende stund har vi +70 ansatte og vi vokser fortsat. Vi stræber efter at give vores ansatte de bedste forhold at arbejde under, og gode loyale kollegaer. Vi holder os up-to-date på værktøj og maskiner, der kan være med til at lette de ansattes arbejde og skabe de helt rette detaljer for kunden. Vi dyrker sammenholdet – for os er det altafgørende, at alle ansatte trives i deres arbejdsliv. Det tror vi på, giver det bedste resultat i sidste ende.

Call Now Button