+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

FACILITY SERVICE & RENGØRING

I vores Facility service afdeling i K Weis A/S løser vi alverdens praktiske opgaver på byggepladsen og i erhvervslejemålet.
Vi hjælper med alt fra bygningsservice, oprydning og afdækning til rengøring og klargøring.

FACILITY SERVICES

Har du behov for en af byggeprocessens vigtigste brikker? Vi tilbyder at løse en bred vifte af opgaver inden for Facility services. 

vi løser de praktiske opgaver på byggepladsen

Er du projektleder på en byggeplads, og har du brug for ekstra hænder, så du og dine folk kan fokusere på jeres primære opgaver? K Weis A/S giver gerne en hånd med, og vi har god erfaring inden for opgaveløsning af Facility services.

 

Eksempler på opgaver vi løser for dig:

 • Afdækning af gulve med masonitplader, plastik, pap eller lignende
 • Modtagelse samt koordinering af varer
 • Rengøring efter håndværkere
 • Nedbrydningsopgaver af vægge, gulve mm.
 • Skimmelsanering
 • Fjernelse af vand
 • Oprydning
 • Opsætning af ramper
 • Opsætning af midlertidige døre mm.

 

Fordele ved Facility services:
Du er måske bygge- eller projektleder på en byggeplads, og mangler et par ekstra hænder, så dine folk kan fokusere på det, de er bedst til?

Når man åbner en byggeplads, kan der dukke mange uforudsete og tidskrævende opgaver op på vejen. Det kan både forsinke processen og medvirke til unødvendig kaos. Her kommer K Weis A/S ind i billedet, og sørger for, at du og dine folk hurtigt kommer videre i processen.

Vi kan hjælpe med alt fra afdækning af gulve, vandsugning efter indtrængning af vand, modtagelse, flytning og sortering af materialer, udpakning af inventar, mindre byggeopgaver, rengøring efter håndværkere og en masse andre praktiske opgaver på byggepladsen.

Vi har mange års erfaring i branchen, og kender selv til processen på en byggeplads – både gennem vores Facility service afdeling, men også fra vores andre afdelinger. Desuden har vi nyt og moderne brancheudstyr til rådighed, og måske står du og mangler lige netop det værktøj, vi kan hjælpe med.

Vi hjælper dig gladelig videre i processen, og ingen opgaver er for store eller små hos K Weis A/S.

 

 

FACILITY SERVICE – Erhvervsrengøring

VI hjælper dig i mål med rengøringen

Facility service – erhvervsrengøring:

Hvad enten det omhandler rengøring af store erhvervslokaler, lejlighedskomplekser, trappeopgange eller noget helt fjerde, tilbyder vi alle former for erhvervsrengøring.

Vores afdeling består af et professionelt og engageret team, der ved, hvor vigtigt det er, at alle lokaler er pæne og rene, når de forlader en opgave. De går op i de mindste detaljer og har erfaring fra mange forskellige slags opgaver, så ingen hjørner eller kroge bliver overset. Derudover er de vant til at koordinere med håndværkere og andre byggefolk, hvis det er nødvendigt i opgaven hos dig.

 Eksempler på opgaver vi løser for dig:

 • Rengøring af kontorlokaler
 • Rengøring ved ind- og udflytning
 • Rengøring af kantinelokaler
 • Rengøring efter håndværkere
 • Rengøring af trappeopgange
 • Skimmelsanering
 • Hovedrengøringer på høj- og efterskoler
 • Klargøring til overdragelse i nybyggerier m.m.
Har du spørgsmål til vores Facility service afdeling?
Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hører gerne, hvilke udfordringer du står overfor og forsøger at vejlede dig til den bedste løsning.

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button