+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

Inspiration og Projekter

Her på siden vil du kunne finde inspirationsvideoer og præsentationer af tidligere udførte opgaver, der måske kan inspirere dig til dit næste projekt. 

Inspiration

 

Faglighed, kvalitet og ihærdighed ses på resultatet.

Vi sikrer os, at alle deltaljer er i orden, når vi forlader en opgave. Vi garanterer dig, at alle gældende miljøkrav overholdes, og vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter- og udstyr, når vi udfører vores arbejde. Det er afgørende for os, at du bliver tilfreds med resultatet i første omgang. 

Vi går meget op i, at du som kunde ender med den helt rette løsning for dig, så du kan nyde resultatet mange år frem.

murer arbejde midtjylland, murerarbejde i Herning, fliser, flisearbejde

Tidligere projekter

 

14 lækre lejligheder i ikast | murer og maler

Muren og maleren går arm i arm 💪🎨

14 lækre, lyse lejligheder er opført i Ikast, og K Weis A/S har haft fagentreprise på skalmuring, klinker, fliser og malerarbejde for Østermark Entreprenørforretning A/S. Vi sætter særligt pris på projekter, hvor flere af vores afdelinger er i gang og samarbejder. Det giver selvfølgelig noget til sammenholdet, når der er flere K Weis A/S biler på pladsen 🚘🙌
Murerarbejde nyopførte lejligheder i Ikast
Murerarbejde nyopførte lejligheder i Ikast

projektrum hos velux | tømrer

Et ekstra rum i rummet 🛠
Nogle af vores opgaver bruger vi lidt ekstra krudt på at udtænke 💭
Som eksempelvis dette lækre projektrum hos VELUX i Skjern, som det stærke tømrerhold har bygget. Et rum i rummet der både er en æstetisk- og praktisk løsning. Og så er det selvfølgelig udført på bedste VELUX-manér med ovenlysvinduer og det hele 🤩🤌
Projektrum
Murerarbejde nyopførte lejligheder i Ikast
Projektrum 2

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button