+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

Diamantboring & skæring

Er du på udkig efter en ny samarbejdspartner eller hjælp til at håndtere opgaver indenfor diamantboring og skæring? Så læs med her. Hos K Weis i Herning er vi specialiseret indenfor alle opgaver i boring og skæring.

Beton renovering, Diamant boring & skæring

Hos K Weis i Herning løser vi en række store og små opgaver i hele landet. Her kan du læse mere om vores proces.

Vi løser alle opgaver i beton renovering

 • Hos K Weis A/S tilbyder vi boring i betonvægge samt gulve vi borer alt mellem Ø14-Ø1000mm
 • Boring af drænhuller i beton elementer Ø10-Ø12mm
 • Diamantskæring i betonvægge og gulve
 • Polering, slibning samt fræsning af gulve
 • Injicering, forankring og forstærkning af beton
 • Tørskæring samt tørboring
 • Reparationer af betonfacader, søjler, bjælker samt trapper

Hos K Weis A/S arbejder vi med begge hænder

Hos K Weis A/S sætter vi en stor ære i at løse alle tænkelige opgaver inden for beton, og du vil opleve, at vores udstyr kan skære i alle tænkelige materialer. Vi er blandt de bedste i branchen med vores mange årige erfaring, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig med dit næste projekt.

Vores montører er bosat forskellige steder i landet, så hvor end du ønsker opgaven udført klarer vi det for dig.

Vi går altid til opgaven med ihærdighed og omhu. Samtidig sikrer vi altid, at vores medarbejdere har stor fokus på at overholde de gældende regler indenfor sikkerhed og arbejdsmiljø.

Vi tilbyder dig både at være samarbejdspartner eller entreprenør uanset hvor størrelsen af opgaven. Hos K Weis A/S er du sikker på at få et godt resultat fra et professionelt firma, der først ser opgaven som løst, når kunden er tilfreds.

Find os i Hedensted

Du finder vores Bore -og skæreafdeling på vores kontor i Hedensted.

Adresse
Thorsvej 1
8722, Hedensted

Direkte telefon
Afdelingschef, Carsten Tækker: 71 91 75 37

Direkte mail
Afdelingschef, Carsten Tækker: ct@kweis.dk

Hvad kan vi?

Vi har en bred viden indenfor området og har blandt andet erfaring med alt fra større opgaver med renovering af betonpiller under vand, nedskæring af industri skorstene, boring af drænhuller i beton elementer, til flytning af afgangsrør til ny tørretumbler eller lignende.

Andre eksempler:

  • Etablering af nye dør- eller vindueshuller
  • Etablering af portåbninger
  • Fjernelse af bygningsdele
  • Større ventilations- eller installationsåbninger

Det er vigtigt for os at arbejde så effekttivt så muligt. Derfor anvender vi også maskiner af høj kvalitet. På videoen her anvendes der to husqvarna vægsave. Når vi anvender vægsave til opskæring af et gulv, som vises i videoen, gør vi det for at optimere vores arbejdskraft og på denne måde skåner vi også vores ansatte mest muligt og sikre dig et godt stykke udført arbejde.

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button