+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

MALER

Vil du gerne kunne læne dig tilbage og nyde resultatet, når væggene er blevet malet? Eller har du en ejendom, der skal males? Så er du meget velkommen til at kontakte vores malerafdeling hos K Weis. 

Malerfirma fra herning

Har du brug for en professionel maler er du kommet til det rette sted. I vores malerafdeling har vi dygtige og engagerede malere, der går meget op i præcision og kvalitet. Vores malerafdeling kommer fra Herning, men vi tager gerne spændende opgaver ind fra hele landet. 
Her kan du læse mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Præcisition, deltaljer og kvalitet

Hos os er du sikker på deltaljerne er i orden når vi forlader opgaven. Vi sørger altid for at alle gældende miljøkrav overholdes og hos K Weis A/S anvender vi kun kvalitets produkter så vi kan garantere at du bliver tilfreds med resultatet første gang.

Vi går meget op i at du som kunde får valgt den rigtige løsning så du kan nyde resultatet mange år frem hvad enten vi har malet for dig indendørs eller udendørs.

Sæt kulør på hverdagen og få liv IND i din bolig

Vi maler både for private samt erhvev. En stor del af vores kunder er erhvervskunder hvor vi klargøre lejligheder efter fraflytning, så nye beboer kan flytte ind i en nymalet lejlighed. Derudover arbejder vi også en del med nybyggerier samt større renoveringsopgaver i erhverv.

Du kan indhente et uforpligtende tilbud på din næste opgave her.

Hvad kan vi?

  • Maling inden indflytning eller fraflytning af bolig
  • Opfriskning af vægge
  • Spartling af vægge
  • Maling af lister og karme
  • Maling af facader, træværk, udhæng m.fl.

Lad os endelig rådgive dig omkring tidens trends, sammen finder vi netop den løsning der matcher netop dit behov.

Hvis du – ligesom vi – går op i detaljer, præcision og kvalitet, så er det hos, du skal vælge til at varetage din næste maleropgave.

Vores malerafdeling har mange års erfaring i branchen. Vælger du at bruge vores malerafdeling, er du sikret kvalitetshåndværk af uddannede malere. Vi anvender du kvalitetsprodukter fra fx Beck & Jørgensen eller Sigma.

Hos os får du et holdbart resultat, du kan være glad for de næste mange år, hvad enten det er indendørs, du får malet, eller facaden skal males, eller om det er træværket, der trænger til en opfriskning.

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button