Hos K Weis tilbyder vi

Bore & skære

 • Boring i betonvægge og gulve fra Ø14mm til Ø1000mm
 • Skæring i betonvægge og gulve
 • Polering, slibning, fræsning samt opskæring af beton gulve
 • Injicering, forankring og forstærkning af beton
 • Tørskæring og tørboring
 • Reparationer af beton facader, søjler, bjælker og tropper.

Vi er eksperter i diamant- og rille skæring. Vi kan skære i alle tænkelige materialer. Hos K Weis er vi blandt de bedste i branchen, vi er også opdateret med nyeste udstyr og viden. Vores dygtige medarbejdere er bosiddende forskellige steder i landet, så hvor end du ønsker opgaven udført klarer vi det for dig.

Vi går til opgaven med ihærdighed og omhu, for at sikre os at vores kunder altid får det ønskede resultat til den aftalte tid. Du kan som kunde bruge os som både entreprenør og samarbejdspartner. Hos os er du som kunde altid vores absolutte førsteprioritet.

Vi udfører også alle former for vægskæring. Med vores mange års erfaring i branchen, sikrer du dig som kunde at alle opgaver bliver udført med stor professionalisme, så du opnår det bedste resultat. Vægskæring udføres i alle former for beton- og teglstensvægge samt andre hårde vægtyper.

Skæring i vægge udføres med vægsav og kan bl.a. benyttes ved:

 • Etablering af nye dør- eller vindues huller

 • Etablering af portåbninger

 • Fjernelse af hele bygningsdele

 • Større ventilations- eller installations åbninger

Hos os er ingen opgaver for store eller små. Med vores mange års erfaring, kan vi påtage os alle former for opgaver. Vi beskæftiger os med alt fra de helt store udfordringer med beton, som renovering af betonpiller under vand, nedskæring af høje skorstene, samt at skære et hul i muren til fru Hansens nye tørretumbler – med andre ord vi klarer det meste.

Tømrer

 • Trænger taget til at blive skiftet ud?

 • Er vinduer og døre utætte?

 • Er det køkkenet der skal igennem en renovation?

 • Mangler du et tilbud på en tilbygning?

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sætter en ære i, at alle aftaler og deadlines overholdes, så du som kunde er tilfreds med det arbejde vi har udført.

Hos os er ingen opgaver for store eller små, så uanset om det er en mindre reparation i hjemmet, en større offentlig institution der trænger til renovering, eller skal du have lavet en tilbygning, så er vi klar til at løse alle former for snedker- og tømrer arbejde i hele landet.

Murer

Vores murer har mange års erfaring i branchen og vi ved altid hvilke trends der rører sig. Vi udfører både større og mindre opgaver. Med afsæt i vores mangeårige erfaring indenfor faget sørger vi for, at du får kyndig og professionel rådgivning gennem hele processen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi sætter en ære i, at alle aftaler og deadlines overholdes på netop dit projekt.

Vi arbejder blandt andet i:

 • Flise arbejde

 • Nye fuger

 • Større renoveringer af huse eller offentlige institutioner.

Hos K Weis A/S sætter vi en ære i at udfører opgaverne uanset størrelse. Uanset om det er en mindre reparation i hjemmet, en større offentlig institution der trænger til en fornyelse, eller en tilbygning, så klarer vi hos K Weis A/S opgaven for dig.

Maler

Vores mål er at alle, der bestiller en maler gennem os, skal møde den samme gode faglighed og professionelle tilgang til opgaven, så du som kunde får den bedste oplevelse hver eneste gang.

Med afsæt i vores erfaring med malerarbejde sørger vi for, at du får kyndig og professionel rådgivning, så du kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, eller produkter og så sætter vi en ære i, at alle aftaler og deadlines overholdes.

Vores faguddannede malere benytter kun godkendte kvalitets produkter, for at sikre sig du får det bedste resultat.

Hos os er ingen opgave for stor eller lille, så uanset om det er en mindre reparation i hjemmet, en istandsættelse, ny byggeri eller en stor offentlig institution der skal males, er vi klar.

Vi står klar til at udfører enhver maleropgave, udendørs som indendørs.

Bygningsservice

Mangler du professionel hjælp indenfor bygningsservice eller erhvervs rengøring?

Vi tilbyder blandt andet i vores bygningsservice afdeling hjælp til tømning af vand i kældere, hvis du får problemer med indtrængning af vand, problemer med skimmelsvamp, flytning af diverse materialer, grov rengøring eller nedbrydning samt oprydning efter andre håndværkere så alle gældende arbejds- og miljø krav overholdes.

I afdelingen tilbyder vi alle typer virksomheder grov og let rengøring, oprydning samt rengøring efter håndværkere, flytterengøring i boligselskaber m.fl. Vi sætter en stor ære i at efterlade vores projekter rene og pæne efter vi har været der, og vi brænder for at give dig den bedste service.

KONTAKT OS

Og få et uforpligtende tilbud