+45 88 44 02 05 info@kweis.dk

Bygningsservice & Erhvervsrengøring

Hos K Weis A/S tilbyder vi, at hjælpe dig med alt indenfor boring/skæring, tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde, bygningsservice samt erhvervsrengøring.

Bygningsservice

Vores bygningsservice afdeling varetager mange forskellige praktiske opgaver på byggepladserne. De er en vigtig brik i byggeprocessens praktiske arbejde. 

vi løser de praktiske opgaver på byggepladsen

Er du projektleder på en byggeplads og mangler du et par ekstra hjælpende hænder til at løse opgaverne, når I har travlt? Vi ved godt der er mange aspekter samt meget koordinering af selv de mindste opgaver når byggeprocessen er i gang, det kan virke uoverskueligt i selve processen, men fortvivl ej. Det kan f.eks. være i mangler hjælp til afdækning af gulve, vandsugning efter indtrængning af vand, flytning af materialer på byggepladsen, modtagelse samt udpakning af inventar, mindre bygge opgaver, rengøring efter håndværkere eller andet praktisk arbejde. Her kan vores bygningsservice afdeling hjælpe jer hurtigt og trygt videre! Hos K Weis A/S har vi mange års erfaring i branchen og du kan roligt overlade arbejdet til os hvad enten det er praktiske opgaver eller længerevarende administration samt koordinering af det praktiske arbejde på en byggeplads. Vi varetager alle former for opgaver, hos os er ingen opgaver for store eller små.

Hvad tilbyder vi?

 • Afdækning af gulve med masonitplader, plastik, pap eller lignende
 • Modtagelse samt koordinering af varer
 • Rengøring efter håndværkere
 • Nedbrydningsopgaver af vægge, gulve mm.
 • Skimmelsanering
 • Fjernelse af vand
 • Oprydning
 • Opsætning af ramper
 • Opsætning af midlertidige døre mm.

 

HAr du brug for hjælp?

Er du interesseret i at få et tilbud eller er du blevet nysgerrig på at hører mere om vores bygningsservice afdeling hos K Weis A/S, så kontakt os allerede i dag på 88440205 eller send os en mail på info@kweis.dk og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Erhvervsrengøring

Har du andre rengørings opgaver end de der er nævnt her? Kontakt os gerne! VI hjælper dig gerne med et tilbud på det du skal have gjort rent.

Rengøring du er tilfreds med!

Er kontorlokalerne uoverskuelige at nå i hverdagen? Skal du flytte ind eller ud af din bolig og søger hjælp til rengøring? Eller har din boligforening mange trapper i gerne vil have hjælp til at få holdt pæne og præsentable? Fortvivl ikke! Hos K Weis A/S har vi også mulighed for at tilbyde jer erhvervsrengøring. Vores dygtige og professionelle rengørings team ved netop hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er pæne og rene når de forlader en opgave. Vi spotter selv det mindste snavs, og vi husker selvfølgelig altid alle kroge og hjørner. Vi overholder altid gældende miljøkrav i de produkter vi anvender til rengøring. For os er det vigtigt at du er tilfreds med kvaliteten af vores arbejde hver gang vi har været der, derfor har vi nøje udvalgt nogle af de bedste produkter på markedet.

Hvilke typer rengøring tilbyder vi?

 

 • Kontorlokaler
 • Ind samt udflytning
 • Rengøring af kantinelokaler
 • Rengøring efter håndværkere
 • Trappeopgange
 • Skimmelsanering
 • Større hovedrengøringer på efterskoler
 • Klargøring til overdragelse i nybyggerier m.m.

 

Hos K Weis A/S er du sikker på at få et pænt og rent resultat hver gang, ingen opgaver er for store eller små. Kontakt os allerede i dag på 88440205 eller info@kweis.dk og få et godt tilbud på rengøring.

Det siger vores kunder

Vores kunder og samarbejdspartners mening er vigtig for os. Derfor betyder det også alt for os at udføre opgaverne så godt, at det altid afføder positive tilbagemeldinger. Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan vores kunder oplever vores daglige arbejde.

Vi har på projektet SHIP brugt K Weis A/S til en bred vifte af opgaver. Opgaverne har blandt andet bestået af rettelse af EL dåser i betonelementer, boring af huller i beton, udstøbning af riller, skæring af dørhuller samt diverse udbedringer af små mangler. Derudover har vi også brugt K Weis A/S malere på projektet til udførsel af finisharbejde af indvendige vindueskarme.

Vi har været tilfredse med arbejde da det udføres i fin kvalitet og til aftalt tid.

JULIE MITCHELL

JØRGEN FRIIS POULSEN

BioMar Brande har gennem en lang årrække samarbejdet med K Weis A/S. Når det drejer sig om bygnings vedligehold og nybyggeri er K Weis A/S vores fortrukne leverandør. Firmaets medarbejdere er meget kompetente og løser altid opgaver med stor faglig stolthed og til vores fulde tilfredshed. Ingen opgaver er for små eller for store når det drejer sig om bore-skære opgaver, beton arbejde, murerarbejde, tømre og malerarbejde.

K Weis A/S er meget løsnings orienterede og arbejder professionelt med opgaverne.

CARSTEN LENTZ

BIOMAR

K Weis A/S kan helt klart anbefales!

Vi har haft en forsikringssag på vores badeværelse. Efter mange korrespondancer med forsikringens håndværker, endte vi dog med at kontakte K Weis A/S i stedet. De stod klar, til at hjælpe os videre i forløbet, trods nogle udfordringer kom vi selvfølgelig i mål med et godt resultat! Vores opfattelse af K Weis A/S er at de har kompetente og dygtige folk over hele linjen, godt samarbejde mellem os og firmaet.

NICOLINE BOSTRUP

PRIVAT PERSON

Call Now Button